Πολιτική επιστροφών.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, χωρίς επιπλέον έξοδα και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε τον λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή τους. Η προθεσμία είναι 7 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε.  Δηλ. χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη.

Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε επικοινωνήστε μέσω e-mail στο info@rouvaliswinery.gr

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα, με τον αντίστοιχο τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας.

Συχνές Ερωτήσεις
• Πως θα ξέρω ότι η παραγγελία μου έχει καταχωρηθεί;
Μόλις η παραγγελία σας δοθεί, θα λάβετε ένα αυτοματοποιημένο email που θα σας ενημερώνει για τα είδη που παραγγείλατε, τις τιμές τους και το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας. Στο ίδιο mail θα επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που εσείς καταχωρήσατε κατά την παραγγελία, δηλαδή διεύθυνση αποστολής καθώς και οι πληροφορίες χρέωσης (τιμολόγιο ή απόδειξη, στοιχεία χρέωσης κλπ).

• Μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου;
Εάν έχετε ολοκληρώσει μία ηλεκτρονική παραγγελία, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας και εμείς θα αναλάβουμε άμεσα την ακύρωσή της .