Από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα, το αμπέλι δεν έπαψε ποτέ να καλλιεργείται στην Αιγιάλεια. Η καλλιέργεια της κορινθιακής σταφίδας, που κυριαρχούσε παλαιότερα, απαιτούσε αμπελουργικές τεχνικές υψηλής ποιότητας και, συνακόλουθα, μικρές αποδόσεις. Αφομοιώνοντας αυτές τις παραδοσιακές τεχνικές, οι «ηρωικοί» αμπελουργοί μας καλλιεργούν την ορεινή γη με μόχθο και αφοσίωση. Χέρια πολλών ανθρώπων, χέρια δραστήρια και επιδέξια, αναλαμβάνουν όλες τις αμπελουργικές εργασίες: το κλάδεμα, το βλαστολόγημα, το κορφολόγημα, το ξεφύλλισμα, τον πράσινο τρύγο και τον τρύγο, με φροντίδα και κόπο για το κάθε κλίμα ξεχωριστά και χωρίς την αρωγή μηχανών, λόγω της μεγάλης κλίσης των ορεινών πλαγιών.
Η χειρωνακτική φροντίδα, όμως, συνεργάζεται στους αμπελώνες μας με τη σύγχρονη επιστήμη, τις πιο πρωτοποριακές αμπελουργικές και οινοποιητικές τεχνικές. Η ποιότητα είναι για εμάς μια συνήθεια που συναντάται σε κάθε στάδιο του έργου μας, στο αμπέλι, στο βαρυτικό οινοποιείο, στη συνεχή εξέλιξη και στον καθημερινό προσωπικό μας ενθουσιασμό. Με σεβασμό στη φύση και τον άνθρωπο, με προσήλωση στην ανάδειξη του ιδιαίτερου terroir της Αιγιάλειας και με ήπιες οινοποιητικές παρεμβάσεις, στοχεύουμε στην παραγωγή κρασιών που αποτυπώνουν τη φιλοσοφία, την αγάπη και τη γνώση μας για το κρασί.